Τα μοντέλα της Genesis θα πωλούνται από τις αντιπροσωπείες της Hyundai

Σχετικά άρθρα

Παρότι στις αρχές του χρόνου η Hyundai είχε ανακοινώσει ότι θέλει η Genesis σιγά-σιγά να αποκοπεί από την μητρική της εταιρία και να δημιουργήσει το δικό της δίκτυο αντιπροσωπειών, φαίνεται ότι αυτό τελικά δεν θα ισχύσει. Τουλάχιστον για την αγορά της Αμερικής.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του συμβουλίου των αντιπροσώπων της Hyundai την περασμένη εβδομάδα, ο γενικός διευθυντής της Genesis, Erwin Raphael, είπε ότι όλοι οι αντιπρόσωποι της κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας θα έχουν πλέον την ευκαιρία να πωλούν τα μοντέλα της Genesis.

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με το αρχικό πλάνο, που έλεγε ότι η Genesis θα ανοίξει 100 αυτόνομες αντιπροσωπείες σε 48 αγορές και μόνο μερικές πολύ μεγάλες αντιπροσωπείες της Hyundai θα είχαν το προνόμιο να έχουν στις εκθέσεις τους τα αυτοκίνητα του premium brand της.

Ένας αντιπρόσωπος της Genesis στις Η.Π.Α. δήλωσε ότι η απόφαση θα αυξήσει τις πωλήσεις της Genesis σε ολόκληρη τη χώρα, τονίζοντας:

Αν πετύχει, θα είναι σπουδαίο πράγμα. Θα βοηθήσει στην πώληση περισσότερων αυτοκινήτων, θα βοηθήσει στην συνολική κερδοφορία των αντιπροσώπων, θα ενισχύσει το δίκτυο αντιπροσώπων και θα συμπεριλάβει όσους θέλουν να πουλήσουν και να πιστέψουν το προϊόν της Genesis, να πουλήσουν και να συντηρούν αυτά τα αυτοκίνητα. Νομίζω ότι είναι μια μεγάλη απόφαση.

Για να γίνει αυτό, όλες οι αντιπροσωπείες της Hyundai που θα πωλούν μοντέλα της Genesis θα πρέπει να διαθέτουν ξεχωριστό μέρος στις εκθέσεις τους, και διαφορετικές εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης για τα οχήματα της Genesis.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Genesis G80 EV Magma Concept

Στο περίπτερο της Genesis στην έκθεση του Πεκίνου βρίσκεται το G80 EV Magma Concept, με το πρωτότυπο να ξεχωρίζει από το νέο bodykit κατασκευασμένο...

Ανάκληση για 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα, παραγωγής από Απρίλιο 2023 ως και Δεκέμβριο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα, επειδή...