Αύξηση κερδών για την Ferrari το 1ο τρίμηνο

Σχετικά άρθρα

Η Ferrari ανακοίνωσε πως κατά το 1ο τρίμηνο του 2018 είδε αύξηση 272 εκατ. ευρώ (+13%) στα κέρδη της, ενώ τα περιθώρια κέρδους αυξήθηκαν στο 32,8% από 29,5%.

Η Ferrari πούλησε 2.168 αυτοκίνητα κατά το πρώτο τρίμηνο του 2018, 125 περισσότερα σε σχέση με πέρυσι. Το καθαρό βιομηχανικό χρέος μειώθηκε στα 413 εκατ. ευρώ στο τέλος Μαρτίου, από 473 εκατ. ευρώ που ήταν τρεις μήνες νωρίτερα.

Η αύξηση των πωλήσεων προήλθε από την αύξηση κατά 23,5% των πωλήσεων των V12 μοντέλων της, ενώ οι πωλήσεις των V8 μοντέλων κυμάνθηκαν στα κανονικά για την εταιρεία επίπεδα.

Στη Ιταλία πωλήθηκαν 6,7% περισσότερα αυτοκίνητα. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν επίσης στη Γαλλία, την Αγγλία και τη Γερμανία. Η Αμερική σημείωσε αύξηση πωλήσεων 4,4%, ενώ οι πωλήσεις στην περιοχή του Ασίας-Ειρηνικού αυξήθηκαν 3,8%. Η Κίνα, το Χονγκ Κονγκ και η Ταϊβάν είχαν αύξηση πωλήσεων κατά 13,7.

Οι Ιταλοί πιστεύουν ότι φέτος θα παραδώσουν 9.000 αυτοκίνητα. Ο κύκλος εργασιών θα ανέλθει σε 3,4 δισ. ευρώ, ενώ τα κέρδη προ φόρων θα φτάσουν το 1,1 δισ. ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...