Sainz: Να περιμένετε τρέλα στις κατατακτήριες του Μονακό!

Σχετικά άρθρα

Δύο είναι τα νέα ελαστικά στη φετινή γκάμα της Pirelli. Το ένα είναι η πολύ σκληρή γόμα, η οποία απλώς δημιουργήθηκε μόνο ως λύση σε περίπτωση που τα φετινά μονοθέσια ήταν πολύ επιθετικά με τα ελαστικά, και το άλλο είναι φυσικά η hypersoft, η οποία θα πρωταγωνιστήσει στο Grand Prix του Μονακό.

Ήδη από τις περσινές δοκιμές, η νέα αυτή γόμα άρεσε ιδιαίτερα στους οδηγούς, καθώς προσφέρει υψηλά επίπεδα πρόσφυσης, κάτι που είναι απαραίτητο για το Μονακό. Ο Carlos Sainz λέει ότι θα πρέπει να περιμένουμε πολύ γρήγορους χρόνους τις επόμενες ημέρες στο Μόντε Κάρλο, αλλά και νέα ρεκόρ.

Πέρυσι, ο Kimi Raikkonen κέρδισε την pole position με χρόνο 1:12.178, συνεπώς φέτος είναι δεδομένο πως αυτή η επίδοση θα πέσει, ίσως και κατά ένα δευτερόλεπτο, ενώ η hypersoft θα χρησιμοποιηθεί ευρέως και στον αγώνα, σύμφωνα με την ιταλική φίρμα, αφού η άσφαλτος είναι ομαλή, προκαλώντας έτσι μικρή μόνο φθορά.

Να περιμένετε τρέλα! Θα είναι τέλειο! Ήδη πέρυσι, με τα νέα μονοθέσια, ήταν κάτι απίστευτο και φέτος έχουμε κατά δύο βήματα πιο μαλακά ελαστικά, και για ‘μένα είναι το καλύτερο ελαστικό που έχει κατασκευάσει η Pirelli εδώ και πολλά χρόνια. Θα είναι τρελό.

Το ελαστικό πρέπει να πω πως είναι αρκετά εντυπωσιακό. Είναι ένα ελαστικό που εύκολα σου δίνει ένα δευτερόλεπτο στον γύρο. Εδώ στη Βαρκελώνη, φτάνεις στο τελευταίο κομμάτι της πίστας και το ελαστικό είναι στα όριά του. Το ελαστικό αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι ιδιαίτερο στο Μονακό. Θα μπορούσαμε να δούμε πολύ γρήγορους χρόνους. Είμαι προετοιμασμένος για νέο ρεκόρ στο Μονακό φέτος.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr