Μητέρα και κόρη σκοτώθηκαν από κάποιους που έκαναν κόντρες

Σχετικά άρθρα

Η 24χρονη Jessica Reisinger και η κόρη της 21 μηνών, έχασαν τη ζωή της στην πόλη Τάμπα της Φλόριντα, από την ανοησία τριών νεαρών οι οποίοι έκαναν κόντρες με τα αυτοκίνητά τους. Η άτυχη γυναίκα διέσχιζε την λεωφόρο Bayshore Boulevard με την 21 μηνών κόρη της, η οποία βρισκόταν μέσα στο καροτσάκι. Μητέρα και κόρη παρασύρθηκαν από τα αυτοκίνητα. Μεταφέρθηκαν στο κοντινότερο νοσοκομείο με την γυναίκα να αφήνει την τελευταία της πνοή, ενώ η 21 μηνών κόρη της υπέστη σοβαρά τραύματα και τελικά υπέκυψε στους τραυματισμούς της.

Υπεύθυνοι για την τραγωδία ήταν ο 18χρονος Cameron Coyle Herrin και ο 20χρονος αδερφός του Tristan Christopher Herrin που βρισκόταν μέσα σε μια Ford Mustang, όπως και ο 18χρονος John Alexander Barrine που οδηγούσε ένα χρυσαφί Nissan. Τα αυτοκίνητα έκαναν κόντρες, σφήνες κτλ, με την αστυνομία να τους συλλαμβάνει και να τους απαγγέλλονται κατηγορίες για ανθρωποκτονία, για αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας και για επικίνδυνη οδήγηση. Όπως έδειξε το πόρισμα, το αυτοκίνητο είχε πιάσει τα 165 χλμ/ώρα σε έναν δρόμο με όριο τα 65 χλμ/ώρα.

ΠηγήTampabay

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr