Η Porsche ετοιμάζεται να παρουσιάσει μέσα στο έτος την ανανεωμένη Macan, με το μοντέλο να αποκτά δυνατότερους κινητήρες. Συγκεκριμένα ο 2,0-λιτρος turbo θα αποδίδει 300 άλογα, αύξηση 52 ίππων, ενώ η Macan S θα χρησιμοποιεί τον V6 3,0-λίτρων της Panamera, απόδοσης 355 ίππων, 20 περισσότερα από όσα αποδίδει σήμερα. Η Macan Turbo, θα εξοπλίζεται με τον 2,9-λίτρων κινητήρα απόδοσης 440 ίππων, 40 περισσότερα από όσα αποδίδει σήμερα το μοντέλο.

Η ανανεωμένη Macan δεν θα προσφέρεται με κάποιον diesel κινητήρα, ενώ δεν θα υπάρξει ούτε κάποια plug-in υβριδική έκδοση. Η ανάρτηση της θα κάνει χρήση αλουμινίου προκειμένου να μειωθεί το βάρος, το σύστημα διεύθυνσης θα έχει νέες ρυθμίσεις, ενώ θα υπάρχουν και δυνατότερα φρένα με επικάλυψη βολφραμίου με λευκές δαγκάνες.

Στιλιστικά μεταξύ άλλων θα συναντάμε επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, νέα φωτιστικά σώματα, νέες ζάντες και νέα διακοσμητικά. Στο εσωτερικό η Macan θα αποκτήσει μεγαλύτερη οθόνη συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, νέους αεραγωγούς και νέα διακοσμητικά.

 • a_f_a

  το ιδανικό αμαξι.
  αυτό ή ενα σουμπα φορεστερ με τα πάντα όλα.

  • με ποιο μοτερ μιλας ??

  • a_f_a

   η μακάν ή το φορεστερ;
   μπαμπίνε; δώκετό μου με όποιο μοτερ δύνασαι να μου το δωρίσεις (όποιο από τα δυο) και να εισια σίγουρος, δε θα σου κρατήσω μούτρα όποιο και αν ειναι… :-)

  • kai για τα δυο !!!!! να κανω το δωρο…να ειναι και σωστο !!!! :-P

  • a_f_a

   χαχαχα! ότι ειναι ετοιμοπαράδοτο! δε μπορώ να περιμένω!
   ετσι, οι σαλλονικείς ειναι λαρτζ! τιμή και δόξα στο βαρδάρη!

  • Mika

   Η διλιτρη με τα 300 ειναι μια χαρα! Μην ειμεθα και πλεονεκτες!
   😜😜😜😜
   Με πρωτο σταδιο θα παει 350