Ήταν Μάϊος του 2016, όταν ο Tiff Needell, ο κεντρικός παρουσιαστής του Fifth Gear, ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, πως η εκπομπή του ITV4 σταματά, αλλά με σημερινό του post -πάλι από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter– ο 66-χρονος Βρετανός έφερε χαρμόσυνα νέα για τους λάτρεις της εκπομπής του.

Συγκεκριμένα ο Needell είπε ότι μαζί με τον Jason Plato έκαψαν μερικά ελαστικά σε χθεσινά γυρίσματα για τη νέα σεζόν του Fifth Gear, η οποία θα επιστρέψει στις τηλεοράσεις από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι αν στους παρουσιαστές της εκπομπής εξακολουθούν να είναι οι Vicki Butler-Henderson και Jonny Smith.

 • Renesis1

  Πολύ καλά νέα.. Επιστρέφει επιτέλους η πιο γνήσια εκπομπή αυτοκινήτου, χωρίς ανούσια σκετς, θεατρινισμούς και χιούμορ επιπέδου δημοτικού. Νέες παρουσιάσεις, συγκριτικά, επαγγελματικός σχολιασμός με χιούμορ εκεί που πρέπει και όταν πρέπει και μάχες ρόδα με ρόδα, με επίκεντρο το αυτοκίνητο και μόνο.

  • Anestis Genk

   Για μένα μακράν η καλύτερη εκπομπή αυτοκινήτου ever και οι παρουσιαστές είναι αρκετά ευχάριστοι χωρίς να γίνονται καραγκιόζηδες…και βεβαίως είναι τιμόνια

 • Mika

  Great news!!