Η Volkswagen αναμένεται να διαλύσει το ρεκόρ του Loeb στο Pikes Peak

Σχετικά άρθρα

To 2013 ο Sebastian Loeb είχε σημειώσει τον εξωπραγματικό για την εποχή χρόνο 8:13.878 με το Peugeot 208 T16 στο Pikes Peak. Μετά από 5 χρόνια όλα δείχνουν πως το ρεκόρ αυτό θα αποτελέσει παρελθόν την ερχόμενη Κυριακή και ο λόγος είναι το Volkswagen I. D. R Pikes Peak, το οποίο αναμένεται να κάνει χρόνο κοντά στο 7:30!

Από που προκύπτει ο χρόνος αυτός; Από τους χρόνους που σημείωσε ο Romain Dumas με το ηλεκτρικό πρωτότυπο της VW και στα τρία τμήματα της διαδρομής κατά τη διάρκεια των δοκιμών του Pikes Peak International Hill Climb.

Συγκεκριμένα στο πρώτο πέτυχε 3:16.083, στο δεύτερο 2:05.562 και στο τρίτο 2:11.39. Αν κάνεις την πρόσθεση θα δεις πως ο συνολικός χρόνος είναι 7:33, κάτι που δείχνει πως ο χρόνος που αναμένεται να σημειώσει την Κυριακή το Volkswagen I. D. R Pikes Peak θα είναι κοντά στο 7:30, διαλύοντας το 8:13.878 του Loeb.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η VW αναβαθμίσει το ID.3 και δυναμώνει το ID.3 Pro S

Έχουν περάσει μόλις 14 μήνες από τότε που η Volkswagen κυκλοφόρησε το ανανεωμένο ID.3 και η γερμανική εταιρία έκανε σήμερα γνωστό πως αναβαθμίζει ξανά...

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...