Ο Romain Dumas θα τρέξει το ηλεκτρικό αγωνιστικό της Volkswagen στο Pikes Peak

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Volkswagen Motorsport ανακοίνωσε την πρόθεση της να τρέξει φέτος στην διάσημη ανάβαση του Pikes Peak με ένα “τρελό” ηλεκτρικό αγωνιστικό, και σκοπό να κάνει ρεκόρ στην κατηγορία του.

Και ενώ ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα για το εν λόγω αυτοκίνητο, σήμερα η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε ότι πίσω από το τιμόνι του θα βρεθεί ο Romain Dumas. Ο Dumas έχει πλούσιο βιογραφικό, και -μεταξύ άλλων- κέρδισε το 2016 με την Porsche τον 24ώρο αγώνα του Le Mans, κάτι που είχε κάνει και το 2010 με την Audi. Ακόμα έχει κερδίσει το WEC το 2016, τον 24ωρο αγώνα του Nürburgring τέσσερις φορές, τον 24ωρο αγώνα του Spa δύο φορές, και τον 12ωρο του Sebring μια φορά.

https://youtu.be/sDjeFrl_xn4

Η τελευταία συμμετοχή της γερμανικής εταιρίας στην διάσημη ανάβαση του Pikes Peak ήταν το 1987, με την φετινή ανάβαση να διεξάγεται στις 24 Ιουνίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...