Γνώρισε το Nissan GT-R50, το ειδικό επετειακό μοντέλο που κατασκευάστηκε για να εορταστούν τα 50στα γενέθλια του GT-R και της Italdesign.

Περιγράφεται ως το “GT-R χωρίς όρια”, με τον σχεδιασμό του μοντέλου να είναι εντελώς νέος. Είναι βαμμένο σε γκρι και χρυσαφί χρώμα και βασίζεται στο GT-R Nismo 2018. Το μοντέλο διαθέτει νέα γρίλια, νέα LED φωτιστικά σώματα, νέο καπό, χαμηλότερη οροφή κατά 5,4 χιλιοστά, νέα πίσω παράθυρα, όπως και νέα πίσω φωτιστικά σώματα. Επίσης συναντάμε νέα πίσω ρυθμιζόμενη αεροτομή και ζάντες 21″.

Στο εσωτερικό συναντάμε carbon διακοσμητικά, μαύρες δερμάτινες και Alcantara επενδύσεις, χρυσαφί λεπτομέρειες, νέο τιμόνι κατασκευασμένο από carbon και επενδυμένο με Alcantara, όπως και ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Μηχανικά ο V6 3,8-λίτρων κινητήρας έχει δυναμώσει και αποδίδει 720 άλογα στις 7.100 σ.α.λ με 780 Nm ροπής μεταξύ 3.600 και 5.600 σ.α.λ μιας και διαθέτει μεγαλύτερο turbo, μεγαλύτερα intercoolers, νέα πιστόνια, νέα μπεκ, νέο στροφαλοφόρο άξονα και μπιέλες, Αλλαγές έχει δεχτεί και το 6-τάχυτο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, ενώ υπάρχουν ισχυρότεροι άξονες, βελτιωμένη ανάρτηση Bilstein που ρυθμίζεται συνεχώς, εξαπίστονες δαγκάνες της Brembo μπροστά και τετραπίστονες πίσω, ενώ τα ελαστικά είναι Michelin Pilot Super Sport.