BMW M Performance Parts Concept. Μια M2 με πολύ carbon και 60 λιγότερα κιλά

Σχετικά άρθρα

Η BMW στο περιθώριο του φετινού Goodwood Festival of Speed παρουσιάζει το M Performance Parts Concept. Πρόκειται για μια M2 που διαθέτει πολλά carbon μέρη του τμήματος M Performance, που σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες βελτιώσεις μειώνουν το βάρος του αυτοκινήτου κατά 60 κιλά. Έτσι αυτό ανέρχεται στα 1.435 από τα 1.495.

Από carbon είναι κατασκευασμένα το καπό,. η οροφή, οι αεροτομές, τα spoilers, τα μπροστινά πλαϊνά πάνελ, η αεροτομή και ο διαχύτης. Όλα αυτά τα μέρη θα είναι διαθέσιμα προς παραγγελία για όλους τους κατόχους της M2 μέσα στους επόμενους μήνες, με το πρωτότυπο να φορά σφυρήλατες χρυσαφί ζάντες 19″ που ζυγίζουν 6 κιλά λιγότερο από τις εργοστασιακές, ελαφρύτερη μπαταρία αλλά και νέα ρυθμιζόμενη ανάρτηση που μειώνει το ύψος από το έδαφος κατά 20 mm.

Στο εσωτερικό του BMW M Performance Parts Concept συναντάμε επενδύσεις Alcantara, carbon διακοσμητικά και carbon καθίσματα, με τα πίσω καθίσματα να αφαιρούνται.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...