Στις 11 Αυγούστου θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ για τον Paul Walker

Σχετικά άρθρα

Η Paramount Network, η Network Entertainment και ο παραγωγός Derik Murray έκαναν γνωστό το νέο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζουν για τη ζωή και τον θάνατο του Paul Walker, ο οποίος σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 2013, θα προβληθεί στις ΗΠΑ στις 11 Αυγούστου.

Ο Walker έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στις ταινίες The Fast and the Furious και στο ντοκιμαντέρ με τίτλο “I Am Paul Walker” θα περιλαμβάνονται συνεντεύξεις με τους συμπρωταγωνιστές και τους συναδέλφους του, καθώς και τους φίλους και μέλη της οικογένειάς του που τον γνώριζαν καλύτερα, αναφέρουν οι παραγωγοί.

Το ντοκιμαντέρ θα διερευνά την καλλιτεχνική καριέρα του Walker και θα παρουσιάζει, μεταξύ άλλων, το πάθος του ηθοποιού για τους ωκεανούς και τη θαλάσσια ζωή, όπως και τη δράση του για να ενισχύσει τις προσπάθειες ανοικοδόμησης της Αϊτής μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Ο Derik Murray ήταν παραγωγός του ντοκιμαντέρ “I Am Heath Ledger” για τον Αυστραλό ηθοποιό, Χιθ Λέτζερ, ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση φαρμάκων. Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ “I Am Heath Ledger”, ο Adrian Buitenhuis,, είναι αυτός που θα σκηνοθετήσει και το “I Am Paul Walker”.

Η Network Entertainment του Murray εκτός από το ντοκιμαντέρ για τον Λέτζερ έχει παρουσιάσει σε ντοκιμαντέρ τα πορτρέτα των Τζον Κένεντι, Μοχάμεντ Άλι, Μπρους Λι και Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο γιος του Enzo Ferrari λέει τι είναι αλήθεια και τι όχι στη βιογραφική ταινία για τον πατέρα του

Εδώ και μερικές ημέρες έχει ξεκινήσει στο εξωτερικό η προβολή της ταινίας Ferrari, όπου στην Ελλάδα θα ξεκινήσει να παίζεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από...

Νέα ταινία για την επική μάχη Lancia και Audi στο Group B

Ο Daniel Bruhl (The King’s Man) και ο Riccardo Scamarcio (A Haunting in Venice) ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμπρωταγωνιστούν στη νέα ταινία δράσης...

Αποζημίωση 1 εκατ. δολαρίων σε κασκαντέρ του Fast and Furious 9

Η εταιρία παραγωγής του Fast and Furious 9 πρέπει να δώσει αποζημίωση 1 εκατ. δολαρίων στον κασκαντέρ Joe Watts, λόγω "ενός δυνητικά απειλητικού για...
Autoblog.gr