Η Seat καταργεί το τρίπορτο Mii

Σχετικά άρθρα

Η Seat πήρε την απόφαση να καταργήσει την τρίπορτη έκδοση Mii. Παρότι δεν αναφέρεται ο λόγος, η λογική λέει πως οι ισχνές πωλήσεις του ήταν η αιτία να διακοπεί η παραγωγή του.

Παράλληλα η εταιρία ανακοίνωσε την MY2018 έκδοση του πεντάπορτου πλέον Mii το οποίο αποκτά νέους προφυλακτήρες και νέες εκδόσεις με πλουσιότερο βασικό εξοπλισμό.

Η βασική Style έκδοση διαθέτει νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και air condition. H μεσαία Chic έκδοση έχει δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 15″, μαύρα και λευκά διακοσμητικά, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων όπως και ηχοσύστημα Beats.

Η FR έκδοση φέρει ζάντες 16″, σπορ ανάρτηση, φιμέ πίσω παράθυρα, ειδικά γραφικά, μαύρα και κόκκινα διακοσμητικά στο εσωτερικό. Η FR Line έχει δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, Beats ηχοσύστημα με subwoofer και ενισχυτή 300W.

Επίσης προσφέρονται τα πακέτα Easy Flex, Winter Pack και Sensoric Pack. Μηχανικά προσφέρεται με τον 1.000αρη τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 60 και 75 ίππων που συνδυάζεται με 5-τάχυτο μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Επίσης υπάρχει και η έκδοση CNG που αποδίδει 68 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα