O DJ Afrojack πουλά την Ferrari 812 Superfast του

Σχετικά άρθρα

Ο διάσημος DJ Afrojack πουλά ακόμη ένα supercar της συλλογής του. Πρόκειται για αυτήν την Ferrari 812 Superfast, βαμμένη στο Grigio Titanio χρώμα. Έχει διανύσει μόλις 2.500 χλμ και πωλείται έναντι 344.000 ευρώ χωρίς φόρους.

Ως το δεύτερο δυνατότερο αυτοκίνητο παραγωγής στην ιστορία της Ferrari -πίσω από τη LaFerrari– η 812 Superfast δε θα μπορούσε να μην είναι γρήγορη. Η «Ιταλίδα» ανήκει στα δυνατότερα αυτοκίνητα παραγωγής αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, καθώς ο ατμοσφαιρικός V12 των 6,5 λίτρων αποδίδει μέχρι 800 άλογα, στις 8.500 σ.α.λ., και 718 Nm ροπής, στις 7.000 σ.α.λ..

Η ανανεωμένη F12berlinetta παράγει 123 άλογα ανά λίτρο, με το νούμερο αυτό να αποτελεί το μεγαλύτερο σε προσθιομήχανο μοντέλο παραγωγής. Η Ferrari μας λέει ότι μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα, σταματώντας στα 340 χλμ/ώρα της τελικής ταχύτητας. Αναλυτικές λεπτομέρειες γι’αυτήν μπορείς να διαβάσεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...

Touring Arese RH95 Vento D’Oro

Η Carrozzeria Touring Superleggera βγάζει στην αγορά μια ειδική έκδοση του Arese RH95, την Vento D’Oro, με το αυτοκίνητο να πρόκειται για μια Ferrari...