Μεγαλύτερες ζώνες DRS σε πέντε επόμενες πίστες

Σχετικά άρθρα

Ως μέρος της πίεσης της Liberty Media για αύξηση των προσπεράσεων, έχουν γίνει φέτος σε αρκετές πίστες τροποποιήσεις στις ζώνες DRS. Επόμενη πίστα με μεγαλύτερη περιοχή DRS είναι η Monza, όπου πάρθηκε η απόφαση να επιμηκυνθεί η δεύτερη ζώνη DRS.

Ο Charlie Whiting, επιβεβαιώνει ότι κάτι αντίστοιχο θα συμβεί σε άλλες τέσσερις πίστες μέχρι το τέλος της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, στη Ρωσία, θα επεκταθεί η κύρια ζώνη DRS, η οποία βρίσκεται στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού. Συνεχίζοντας, στην πίστα του Austin στο Τέξας των Η.Π.Α., θα επιμηκυνθεί η ζώνη DRS στην πίσω ευθεία μεταξύ των στροφών 11 και 12. Η ζώνη DRS στη Βραζιλία μετά τη στροφή 14 θα επιμηκυνθεί κατά 100 μέτρα, ενώ και οι δύο ζώνες DRS στο Αμπού Ντάμπι θα επεκταθούν.

Αν και η ευκολία των προσπεράσεων στο Βέλγιο οδήγησε σε ερωτήσεις σχετικά με το αν η ζώνη DRS ήταν πολύ μεγάλη, ο Charlie Whiting δήλωσε ότι δεν παρατήρησε κάτι τέτοιο και δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...