Αυτή είναι η νέα Mercedes GLE

Σχετικά άρθρα

Χωρίς ίχνος καμουφλάζ φωτογραφήθηκε στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης κατά την μεταφορά της, η νέα Mercedes GLE, η οποία διαθέτει εξελικτικό σχεδιασμό, και όχι εντελώς διαφορετικό σε σύγκριση με το σημερινό μοντέλο.

Η νέα GLE θα τοποθετηθεί απέναντι από την BMW X5, το Audi Q7, το Volvo XC90 κτλ και βασίζεται στην MRA πλατφόρμα. Αναμένεται να χάσει αρκετά κιλά, με το βάρος της να κατεβαίνει κοντά στους 2 τόνους. Το νέο μοντέλο θα έχει καλύτερες εκτός δρόμου ικανότητες, κάτι που θα οφείλεται και στην μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος. Υπάρχει ειδική προστασία του πατώματος, τόσο του εμπρός όσο και του πίσω άξονα, αερανάρτηση, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, και κιβώτιο με κοντές σχέσεις.

Για τη νέα Mercedes GLE θα υπάρχουν δύο AMG εκδόσεις, η GLE 63 και η GLE 63 S που θα φορούν 4-λιτρο biturbo V8, ενώ πιο κάτω θα υπάρχουν και απλές εκδόσεις και μεταξύ των προσφερόμενων κινητήρων θα συναντάμε τον 3-λιτρο εξακύλινδρο κινητήρα βενζίνης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...