Σίγουρα, αυτό το Σαββατοκύριακο θα μείνει αξέχαστο στον πρωταθλητή του 2017 και οδηγό της Audi, Rene Rast. O Γερμανός, εκτός από τη νίκη χθες και την pole position, κατέκτησε τη νίκη και στον σημερινό αγώνα, αλλά και σημείωσε στα μεσημεριανά δοκιμαστικά ξανά τον ταχύτερο χρόνο. Έτσι, έγινε ο πρώτος οδηγός στο πρωτάθλημα του DTM που εξασφάλισε το μέγιστο των βαθμών (2Χ25 για τις νίκες, 2Χ3 για τις pole positions) σε ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Paul di Resta και το βάθρο των νικητών συμπλήρωσε ο Marco Wittmann. Ένα καταστροφικό pit stop του Gary Paffett έδωσε τέλος στα όνειρα για βάθρο και νίκη στον Βρετανό οδηγό της Mercedes, κι ο πρωταθλητής του 2005 είδε τον Paul di Resta να μειώνει τη μεταξύ τους διαφορά στους 2 βαθμούς. Τέταρτος τερμάτισε ο Bruno Spengler και τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Joel Eriksson, Augusto Farfus, Philipp Eng, Pascal Wehrlein και Robert Frinjs.

Επόμενος γύρος πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 22-23 Σεπτεμβρίου στην πίστα του Spielberg στην Αυστρία. Τα αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα, καθώς και τις βαθμολογίες μπορείς να τα δεις εδώ και εδώ.