Η Bugatti μπορεί εύκολα να πιάσει ταχύτητα 450 χλμ/ώρα

Σχετικά άρθρα

Η Bugatti δεν ανακοίνωσε ποτέ την τελική ταχύτητα που μπορεί να πιάσει η Chiron. Με πολλούς να πιστεύουν πως μπορεί να πιάσει ταχύτητες μεγαλύτερες των 482 χλμ/ώρα (300 μίλια/ώρα), ο CEO της εταιρίας δήλωσε πως η Chiron μπορεί να ξεπεράσει κατά πολύ τα 420 χλμ/ώρα, όσο είναι δηλαδή η τελική ταχύτητα του μοντέλου παραγωγής, η οποία περιορίζεται ηλεκτρονικά.

Σύμφωνα με τον Stefan Winkelmann:

Νομίζω πως η Chiron μπορεί εύκολα να πιάσει τα 440-450 χλμ/ώρα. Δεν έχουμε κάνει κάποια δοκιμή μέχρι σήμερα και δεν νομίζω πως θα κάνουμε, μιας και πλέον δεν εστιάζουμε στην απόλυτη τελική ταχύτητα, αλλά στον χειρισμό και στην απόδοση εντός πίστας. Γι’αυτό και η Divo έχει τελική ταχύτητα “μόλις” 380 χλμ/ώρα.

Η τελική ταχύτητα είναι μόνο ένα κομμάτι από το κέικ των επιδόσεων, αλλά όταν στοχεύεις μόνο σε αυτή, έχεις μειονεκτήματα σε άλλους τομείς. Αν θέλεις να παράγεις μεγαλύτερη πλευρική επιτάχυνση, τότε πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς στη διαμήκη επιτάχυνση, όπως επιλέξαμε να κάνουμε στην Divo, μια επιλογή που θεωρώ πως ήταν η σωστή.

Η απόλυτη τελική ταχύτητα δεν βρίσκεται στην ατζέντα μας αυτή τη στιγμή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...