Οι αερόσακοι κουρτίνας του Chevrolet Colorado ZR2 ενεργοποιούνται ακούσια σε εκτός δρόμου διαδρομές

Σχετικά άρθρα

H Chevrolet φαίνεται πως έχει ρυθμίσει τους αισθητήρες των αερόσακων κουρτίνας του Colorado ZR2 να είναι υπερβολικά ευαίσθητοι και έτσι όπως θα δεις στο video, αυτοί ενεργοποιήθηκαν όταν το όχημα κινείται σε μια εκτός δρόμου διαδρομή.

Από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς, με την GM να σχολιάζει πως αυτό μπορεί να συμβεί σε σπάνιες περιπτώσεις, μιας και οι αισθητήρες ενεργοποιούν τους αερόσακους εάν καταλάβουν πως το όχημα θα ανατραπεί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι αερόσακοι του μοντέλου ενεργοποιούνται ακούσια, γι’αυτό και αρκετοί ιδιοκτήτες Colorado ZR2 που τα οδηγούν σε εκτός δρόμου διαδρομές, προκειμένου να μην ενεργοποιούνται οι αερόσακοι, έχουν βγάλει την σχετική ασφάλεια από την ασφαλειοθήκη.

ΠηγήJalopnik.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 708 άλογα η Corvette Convertible του Hennessey

Η Hennessey Performance δείχνει το H700 πακέτο που ετοίμασε για την ανοιχτή έκδοση της Chevrolet Corvette (C8), η οποία όταν βγαίνει από το εργοστάσιο...

Η GM ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD

Η General Motors ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD στις ΗΠΑ επειδή λόγω ελαττωματικού σχεδιασμού, νερό μπορεί να εισέλθει στον ηλεκτρονικό διακόπτη απελευθέρωσης...
Autoblog.gr