Σύντομα η παρουσίαση της McLaren 600LT Spider

Σχετικά άρθρα

Πριν τρεις μήνες, η McLaren παρουσίασε την 600LT, και όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό η coupe έκδοση του μοντέλου θα πλαισιωθεί και με την Spider. Αυτό αποδεικνύει έγγραφο από το αμερικάνικο CARB (California Air Resources Board) και θα κυκλοφορήσει ως μοντέλο 2019, δηλαδή την αναμένουμε αρκετά σύντομα.

Η ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή θα είναι από carbon, ενώ κατά τ’άλλα δεν αναμένονται αλλαγές. Έτσι από το ίδιο υλικό θα είναι τα νέα φτερά και το καπάκι του κινητήρα, με το βάρος του να μην υπερβαίνει τα 1.290 κιλά.

Την εξέλιξη του αυτοκινήτου έχει αναλάβει το τμήμα McLaren Special Operations και η 600LT Spider θα διαθέτει το χαρακτηριστικό σχεδιαστικό στοιχείο της coupe, δηλαδή τις διπλές κεντρικές απολήξεις της εξάτμισης, τοποθετημένες ακριβώς πίσω και πάνω από τον κινητήρα, όντας στραμμένες προς τα πάνω.

Μηχανικά δεν θα υπάρχουν αλλαγές και θα φοράει τον ίδιο 3,8-λίτρων V8 κινητήρα, ο οποίος θα αποδίδει 600 άλογα, με την ροπή να φτάνει τα 620 Nm.

Διάβασε ακόμα

McLaren 600LT. Μάθε τα πάντα γι’αυτή

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...