Ford Edge ST Vs Focus ST Vs Fiesta ST. Ποιο είναι ταχύτερο στην ευθεία;

Σχετικά άρθρα

Η Ford θέλοντας να δείξει το πόσο γρήγορο είναι το Edge ST το έβαλε απέναντι στα Focus ST και Fiesta ST σε μια κόντρα στην ευθεία, δείχνοντας μας πως η γρήγορη έκδοση του crossover της, μπορεί εκτός από χώρους, να προσφέρει και επιδόσεις.

Το αυτοκίνητο φορά τον 2,7-λίτρων biturbo V6 κινητήρα απόδοσης 335 ίππων με 515 Nm ροπής που συνδυάζεται και αυτός με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με Rev-Matching τεχνολογία, με το σύστημα τετρακίνησης να βρίσκεται στον βασικό εξοπλισμό. Η γρήγορη έκδοση διαθέτει επίσης αναβαθμισμένα φρένα και βελτιωμένη ανάρτηση.

Φέρει ψηφιακό πίνακα οργάνων, πιο μπάσα εξάτμιση, με το μοντέλο να έχει και Sport λειτουργία που επιδρά στην απόκριση του γκαζιού και στον τρόπο που αλλάζουν οι ταχύτητες. Το Performance πακέτο προσθέτει στο μοντέλο κόκκινες δαγκάνες φρένων και καλύτερο σύστημα πέδησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...