To νέο Seat Tarraco δίπλα στα Ateca και Arona

Σχετικά άρθρα

Στα μέσα του μήνα, η Seat παρουσίασε το Tarraco, το μεγάλο SUV της, το οποίο τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας πάνω από τα τα Arona και Ateca, και σήμερα -μέσω της νέας gallery που έδωσε η ισπανική εταιρία- βλέπουμε όλα τα SUV της σε μια “οικογενειακή” φωτογραφία.

Το Tarraco βασίζεται στην MQB A+ πλατφόρμα του VW Group και είναι το μεγαλύτερο αυτοκίνητο της ισπανικής εταιρίας, με το μήκος του να αγγίζει τα 4.730 χλστ., ενώ το μεταξόνιο του τα 2.791 χλστ., όμοιο με το Kodiaq.

Στο εσωτερικό διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 10,25 ίντσες, ενώ και η κεντρική οθόνη 8 ιντσών προεξέχει και δεν είναι πλήρως ενσωματωμένη στην κεντρική κονσόλα. Διαθέτει όλον τον τεχνολογικό εξοπλισμό, όπως το προσαρμοστικό σύστημα απόσβεσης Dynamic Chassis Control (DCC), καθώς και μια σειρά από συστήματα υποβοήθησης οδήγησης. Αυτά περιλαμβάνουν στάνταρ το Lane Assist και Front Assist, ενώ το Blind Spot Detection, Traffic Sign Recognition, Traffic Jam Assist, Adaptive Cruise Control, Light Assist, και Emergency Assist είναι προαιρετικά.

Μηχανικά, αρχικά θα κινείται με τέσσερις κινητήρες, με τον 1.500άρη TSI Evo, απόδοσης 150 ίππων να προσφέρεται με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο και κίνηση στον εμπρός άξονα. Ακολουθεί ο 2,0-λιτρος TSI κινητήρας, απόδοσης 190 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με 7-τάχυτο DGS κιβώτιο και το σύστημα τετρακίνησης 4Drive. Από πλευράς πετρελαίου, υπάρχει ο 2,0-λιτρος TDI, με απόδοση 150 και 190 ίππων. Ο “μικρός” προσφέρεται είτε 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο και κίνηση στον εμπρός άξονα, είτε με 7-τάχυτο DGS κιβώτιο και το σύστημα τετρακίνησης 4Drive. Τέλος, ο “μεγάλος” TDI θα προσφέρεται μόνο με 7-τάχυτο DGS κιβώτιο και το σύστημα τετρακίνησης 4Drive.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...