Η Polestar παρήγαγε τα πρώτα πρωτότυπα δοκιμών του Polestar 1

Σχετικά άρθρα

Η Polestar ανακοίνωσε ότι παρήγαγε τα πρώτα πρωτότυπα δοκιμών του Polestar 1, για πολλούς σκοπούς όπως δοκιμές σύγκρουσης, δοκιμές καιρικών συνθηκών και της αξιολόγησης στον δρόμο.

Η κατασκευή των αυτοκινήτων έγινε σε μια εξειδικευμένη μονάδα παραγωγής πρωτοτύπων στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας και κατά ένα μεγάλο μέρος γίνεται με το χέρι. Αυτό λειτουργεί ως η πρώτη φάση δοκιμών για την παραγωγή της έκδοσης παραγωγής του Polestar 1, τα οποία θα κατασκευάζονται στο νέο εργοστάσιο της Polestar στο Chengdu της Κίνας.

Το carbon σώμα του Polestar 1 απαιτούσε την ανάπτυξη νέου εξειδικευμένου εξοπλισμού παραγωγής και τεχνικών κατασκευής, οι οποίες θα μεταφερθούν στο εργοστάσιο της Κίνας και θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή των αυτοκινήτων παραγωγής.

Να θυμίσω ότι το Polestar 1 θα κοστίζει στην Ευρώπη από €155.000 και οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται γίνουν στις αρχές του 2019. H Polestar σκέφτεται να αυξήσει την παραγωγή του Polestar 1, λόγω της αυξημένης ζήτησης. Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να κατασκευάζει 500 αυτοκίνητο ανά χρόνο, ώστε σε βάθος τριετίας θέλει να κατασκευάζει 1.500 ετησίως.

Όπως ξέρεις, το Polestar 1 είναι ένα υβριδικό δίπορτο, τετραθέσιο coupe, με απόδοση 600 ίππων και 1.000 Nm. Έχει ηλεκτρική αυτονομία 150 χιλιομέτρων και κάτω από το καπό υπάρχει ένας 2,0-λιτρος Drive-E βενζινοκινητήρας, o οποίος κινεί τον εμπρός άξονα, ενώ σε κάθε έναν πίσω τροχό υπάρχει και από ένας ηλεκτροκινητήρας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Heico Sportiv βελτιώνει το Volvo EX30

O γερμανικός βελτιωτικός οίκος Heico Sportiv παρουσίασε το οπτικό πακέτο αναβάθμισης για το Volvo EX30, το οποίο αποτελείται από αεροδυναμικά ένθετα στους εμπρός και...