Τα μελλοντικά σπορ μοντέλα της Toyota θα αναπτύσσονται γρηγορότερα

Σχετικά άρθρα

Ο πρόεδρος και CEO της Toyota Ευρώπης, Johan van Zyl, σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε η αρθρωτή πλατφόρμα TNGA θα επιτρέπει στην εταιρία να αναπτύσσει γρηγορότερα τα μοντέλα τους, όπως είναι τα σπορ μοντέλα.

Ο van Zyl πρόσθεσε πως:

Η πλατφόρμα TNGA μας επιτρέπει να αλλάζουμε το εξωτερικό και το εσωτερικό, αλλά και να κάνουμε σημαντικές αλλαγές στον σχεδιασμό. Με το C-HR θέλαμε πραγματικά να φέρουμε κάτι διαφορετικό στην αγορά.

Επίσης επανέλαβε πως η επόμενη γενιά του GT86 θα πρέπει να αναπτυχθεί ξανά με την Subaru. Το μοντέλο αναμένεται στην αγορά το 2021 και θα φορά έναν μεγαλύτερο κινητήρα, με τον 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο boxer κινητήρα να δίνει την θέση του σε έναν 2,4-λίτρων που για την ώρα δεν γνωρίζουμε αν θα είναι ατμοσφαιρικός ή turbo. Ενδεχομένως να είναι ο 2,4-λίτρων turbo του νέου Subaru Ascent απόδοσης 260 ίππων με 375 Nm ροπής. Η παραγωγή τους θα συνεχίσει να γίνεται στο εργοστάσιο της Subaru στη περιφέρεια Γκούνμα της Ιαπωνίας.

ΠηγήTopgear.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...