Πωλείται μια Porsche 911 GT2 RS με το Weissach πακέτο

Σχετικά άρθρα

Μια σχεδόν ολοκαίνουργια Porsche 911 GT2 RS που εξοπλίζεται και με το Weissach πακέτο αναζητά νέο ιδιοκτήτη, αρκεί αυτό να είναι πρόθυμος να πληρώσει περισσότερα από 410.000 δολάρια προκειμένου να την αποκτήσει. Το αυτοκίνητο βρίσκεται στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα και έχει διανύσει μόλις 243 χλμ.

Στο πίσω μέρος, υπάρχει ένας 6κύλινδρος boxer κινητήρας, 3,8 λίτρων, με δύο turbos, τα οποία ανεβάζουν την ιπποδύναμη στα 700 άλογα, στις 7.000 σ.α.λ., και 750 Nm ροπής, από τις 2.250 μέχρι τις 4.000 σ.α.λ.. Η δύναμη περνά αποκλειστικά στον πίσω άξονα μέσω ενός εκπληκτικού αυτόματου PDK κιβωτίου 7 σχέσεων, κάνοντας τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2,8 δευτερόλεπτα.

Η 911 GT2 RS με το προαιρετικό Weissach πακέτο, ζυγίζει λιγότερο κατά 30 κιλά, με το πακέτο να διαθέτει αρκετά μέρη κατασκευασμένα από CFRP και τιτάνιο, όπως για παράδειγμα: οροφή, κάλυμμα χώρου αποσκευών, αντιστρεπτικές ράβδοι, coupling rods και στους δύο άξονες και ζάντες από μαγνήσιο. Η συγκεκριμένη φορά και ζάντες κατασκευασμένες από μαγνήσιο που κοστίζουν 13.000 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr