Rallycross: Πρωταθλήτρια κατασκευαστών η VW

Σχετικά άρθρα

Το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε ο προτελευταίος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος Rallycross της FIA στην πίστα του Estering της Γερμανίας, παρουσία 22.500 θεατών.

Για ακόμα μια φορά, ο Johan Kristoffersson -ήδη πρωταθλητής- κατέκτησε την νίκη. Αυτή ήταν η δέκατη στους έντεκα αγώνες που έχουν γίνει φέτος, ενώ μαζί με τον Petter Solberg βοήθησαν την ομάδα PSRX Volkswagen Sweden στην κατάκτηση του τίτλου των κατασκευαστών.

https://youtu.be/wKGW8_uTP5s?t=5782

Η φετινή χρονιά θα μείνει στην ιστορία, καθώς ο Kristoffersson συνεχίζει να σπάει όλα τα ρεκόρ, με τον Σουηδό οδηγό να περνάει στον δεύτερο γύρο του τελικού το Audi S1 του Mattias Ekstrom μετά την καλύτερη εκκίνηση του τελευταίου.

Ο Mattias Ekstrom τερμάτισε στη δεύτερη θέση, αλλά μετά τις ατυχίες των Solberg και Loeb είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα οδηγών. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου βρέθηκε ο Andreas Bakkerud, με το δεύτερο Audi S1 EKS, της ομάδας του Ekstrom.

Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς θα γίνει στις 24-25 Νοεμβρίου στη Νότια Αφρική.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς ο Heikki Kovalainen

Ο πρώην οδηγός της Formula 1 και του Super GT Heikki Kovalainen θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς αφού διαγνώστηκε με ανεύρυσμα ανιούσας...

Αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα Extreme E η ομάδα του Lewis Hamilton

Μετά από τρία χρόνια στο πρωτάθλημα Extreme E η ομάδα X44 του Lewis Hamilton αποχωρεί από το πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει μια φορά το πρωτάθλημα...
Autoblog.gr