Με την αποκάλυψη του πρώτου SUV της Aston Martin να έχει προγραμματιστεί για το τελευταίο τρίμηνο του 2019, οι εργασίες ολοκλήρωσης του νέου εργοστάσιο της βρετανικής εταιρίας εξελίσσονται ταχύτατα. Αυτό βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό St Athan, στο Glamorgan και ήταν πρώην αεροπορική βάση της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (RAF), με το εργοστάσιο να γίνεται το κέντρο της “ηλεκτροποίησης” της εταιρίας.

Το δεύτερο εργοστάσιο της βρετανικής εταιρίας απασχολεί ήδη περίπου 100 υπαλλήλους, με το βαφείο στο St Athan να είναι πλήρως εγκατεστημένο, ενώ η κατασκευή της γραμμής παραγωγής να βρίσκεται σε εξέλιξη. Μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες, στις αρχές του πρώτου τριμήνου του 2019, θα ξεκινήσει η παραγωγή της επόμενης φάσης των πρωτότυπων μοντέλων και το εργατικό δυναμικό θα αυξηθεί στα 200 άτομα.

Περισσότεροι από 70 εργαζόμενοι θα προέρχονται από την Ουαλία (έδρα του εργοστασίου), αφού πρώτα περάσουν τα τελευταία δυόμιση χρόνια στην έδρα της Aston Martin, στο Gaydon μαθαίνοντας τον τρόπο λειτουργίας της Aston Martin. Όταν ξεκινήσει και η παραγωγή του DBX το πρώτο τρίμηνο του 2020, το εργοστάσιο θα απασχολεί πάνω από 700 εργαζόμενους.