Ιδιοκτήτης Ferrari 458 Spider κατηγορεί πάρκινγκ πως προκάλεσε ζημιές $19.500 στο αυτοκίνητό του

Σχετικά άρθρα

Ο 70-χρονος Mark Rosen από το Μανχάταν άφησε σε ένα πάρκινγκ της Νέας Υόρκης την Ferrari 458 Spider του. Όταν πήγε να την παραλάβει μετά από τέσσερις ώρες, διαπίστωσε πως οι υπάλληλοι του πάρκινγκ είχαν σπάσει τον καθρέπτη του συνοδηγού, ενώ παράλληλα προκάλεσαν ζημιές και στην πόρτα του συνοδηγού.

Ο υπεύθυνος του πάρκινγκ αρχικά δήλωσε στον Rosen πως θα καλύψουν το κόστος επισκευής της ζημιάς, αλλά μόλις έμαθαν πως αυτό ανέρχεται σε 19.500 δολάρια, αναθεώρησαν και αρνήθηκαν να πληρώσουν τις εργασίες επισκευής.

Έτσι ο άνδρας κατέθεσε μήνυση κατά της εταιρίας διαχείρισης του πάρκινγκ, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως οι ζημιές που προκλήθηκαν από το περιστατικό, μείωσαν την αξία του αυτοκινήτου του κατά 140.000 δολάρια. Σήμερα, παρότι ο Rosen έχει πουλήσει την Ferrari του έναντι 207.000 δολαρίων, η υπόθεση ανάμεσα στον ίδιο και στην εταιρία διαχείρισης του πάρκινγκ έχει πάρει την δικαστική οδό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...