Η Aurus Motors εκτός από τη νέα του λιμουζίνα του Βλαντίμιρ Πούτιν, προσφέρει στην αγορά και την έκδοση παραγωγής της. Ονομάζεται Senat, έχει μικρότερες διαστάσεις από αυτές της λιμουζίνας του Πούτιν που φτάνει τα 6,62 μέτρα, δεν είναι θωρακισμένη, ούτε έχει την ίδια πολυτέλεια με αυτή του αυτοκινήτου του Ρώσου προέδρου. Συγκεκριμένα το μήκος του αυτοκινήτου φτάνει τα 5,63 μέτρα και το μεταξόνιο τα 3,3 μέτρα. Ζυγίζει 2.740 κιλά, πολύ λιγότερα από τα 6.205 κιλά που ζυγίζει η θωρακισμένη λιμουζίνα του Πούτιν.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, η παραγωγή της λιμουζίνας έχει κάνει sold out για το 2019 και το 2020 και έτσι όποιος αγοράσει σήμερα μια τέτοια, θα την παραλάβει το 2021. Η εταιρία το 2019 θα κατασκευάσει 120 αυτοκίνητα, ενώ το 2020 η παραγωγή σχεδόν θα διπλασιαστεί. Τα περισσότερα από τα πρώτα αυτοκίνητα θα παραδοθούν στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Προστασίας της Ρωσίας που έχει καθήκον την προστασία υψηλόβαθμων κρατικών αξιωματούχων, αλλά και στα μέλη της Ρωσικής κυβέρνησης και του Ρωσικού κοινοβουλίου.

Ευρωπαϊκό ντεμπούτο θα κάνει στην έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο. Το Aurus Senat παίρνει κίνηση από τον V8 υβριδικό twin-turbo 4,4-λίτρων κινητήρα που φορά και η λιμουζίνα του Πούτιν, απόδοσης 600 ίππων που συνδυάζεται με 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα Διαθέσιμος είναι επίσης και ένας V12 6,6-λίτρων απόδοσης 860 ίππων. Η κίνηση και με τους δύο κινητήρες στέλνεται σε όλους τους τροχούς.