Στη παραγωγή το Nissan GT-R50 by Italdesign με τιμή €990.000 χωρίς φόρους

Σχετικά άρθρα

Η Nissan επιβεβαίωσε τον σχεδιασμό παραγωγής του Nissan GT-R50 από την Italdesign, “ανοίγοντας” και επίσημα το βιβλίο παραγγελιών για περιορισμένη παραγωγή 50 αυτοκινήτων, και αρχική τιμή τα 990.000 ευρώ, προ φόρων και λοιπών προαιρετικών επιλογών.

Το εξωτερικό του αυτοκινήτου είναι σχεδόν αμετάβλητο από το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλιο στο Goodwood.

Το αυτοκίνητο είναι κατασκευασμένο στο χέρι και κίνηση παίρνει από τον V8 3,8-λίτρων biturbo κινητήρα απόδοσης 720 ίππων με 780 Nm ροπής. Αλλαγές έχει δεχτεί και το 6-τάχυτο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, υπάρχουν ισχυρότεροι άξονες, βελτιωμένη ανάρτηση Bilstein που ρυθμίζεται συνεχώς, εξαπίστονες δαγκάνες της Brembo μπροστά και τετραπίστονες πίσω, ενώ τα ελαστικά είναι Michelin Pilot Super Sport.

Η αντίδραση από τους φίλους της Nissan σε όλο τον κόσμο, όπως και των δυνητικών αγοραστών του GT-R50, έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τις προσδοκίες μας.

Αυτά τα 50 αυτοκίνητα, τα οποία γιορτάζουν τα 50 χρόνια του GT-R καθώς και τα 50 χρόνια της Italdesign, είναι αφιερωμένα στην ηγετική θέση της Nissan στη μηχανολογία, όπως και στην πλούσια κληρονομιά των σπορ αυτοκινήτων που θα έρθουν στο μέλλον,

δήλωσε ο Bob Laishley, διευθυντής προγράμματος σπορ αυτοκινήτων παγκοσμίως για τη Nissan. Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν το 2019 και θα συνεχιστούν μέχρι το 2020.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...