Χθες το απόγευμα λόγω μηχανικής βλάβης άνοιξε η πίσω πόρτα ενός θωρακισμένου οχήματος μεταφοράς χρημάτων, με αποτέλεσμα αρκετές εκατοντάδες χαρτονομισμάτων να πέσουν στο οδόστρωμα ενός αυτοκινητόδρομου στο New Jersey των ΗΠΑ.

Όπως καταλαβαίνεις, οι οδηγοί των άλλων αυτοκινήτων σταμάτησαν και αρκετοί ήταν εκείνοι που βγήκαν έξω για να μαζέψουν όσα περισσότερα δολάρια μπορούσαν.

Στον δρόμο κατέβηκαν και οι υπάλληλοι της εταιρίας του οχήματος χρηματαποστολής, προκειμένου να μαζέψουν τα χρήματα που έπεσαν στον δρόμο. Επίσης αρκετοί ήταν εκείνοι που μάζεψαν χρήματα και τα έδωσαν στους υπαλλήλους της εταιρίας του οχήματος χρηματαποστολής, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επέστρεψαν τα χρήματα που είχαν μαζέψει, μέσω του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.

Ανανέωση: Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας από το φορτηγό έπεσαν δύο σακούλες με χρήματα. Η μια περιείχε 140.000 δολάρια και η άλλη 370.000 δολάρια. Οι υπάλληλοι της εταιρίας χρηματαποστολής μάζεψαν περίπου 205.000 δολάρια από το οδόστρωμα, ενώ πέντε άτομα επέστρεψαν 11.000 δολάρια. Το ποσό που λείπει είναι περίπου 294.000 δολάρια.