Καθυστερεί η παραγωγή του TVR Griffith

Σχετικά άρθρα

Η TVR πίστευε πως στις αρχές του 2019 θα ήταν έτοιμη για να ξεκινήσει την παραγωγή του Griffith, αλλά λόγω των κρατικών δανείων και της γραφειοκρατίας, αυτή τελικά δεν θα ξεκινήσει νωρίτερα από το 2019, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του το αφεντικό της εταιρίας, ο Les Edgar.

Τότε υπολογίζεται πως θα είναι έτοιμο το εργοστάσιο της εταιρίας προκειμένου να μπορέσει να ξεκινήσει την παραγωγή του νέου σπορ μοντέλου. Σύμφωνα με τον Edgar, το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί από την κυβέρνηση της Ουαλίας, η οποία έχει δώσει στην εταιρία δάνειο ύψους 2 εκατ. λιρών, προκειμένου να πάρει το 3% της εταιρίας.

Προκειμένου να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς της Ε.Ε η συμμετοχή της κυβέρνησης, πρέπει η σύμβαση κατασκευής του εργοστασίου να προσφέρεται σε ολόκληρη την Ευρώπη, και όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο. Έτσι η προσφορά πρέπει να είναι ανοικτή για 7 μήνες, η οποία λήγει τον Ιανουάριο του 2019. Μετά την αποδοχή της σύμβασης, η TVR υποστηρίζει πως το εργοστάσιο θα είναι έτοιμο να ξεκινήσει τη λειτουργία του σε περίπου έξι μήνες αργότερα.

Η TVR συμπληρώνει πως όλα τα μέρη του αυτοκινήτου είναι έτοιμα να περάσουν στη κατασκευή του και το μόνο που μένει είναι να ξεκινήσει τη λειτουργία του το εργοστάσιο.

Διάβασε επίσης

Επίσημο: TVR Griffith

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...