Με την Nissan να έχει επιβεβαιώσει πως έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη της νέας γενιάς του GT-R, η οποία μάλιστα θα διαθέτει υβριδικό κινητήρα, ο Enoch Gabriel Gonzales δημιούργησε αυτές τις renderings φωτογραφίες από το πως θα μπορούσε να μοιάζει ο νέος Godzilla.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Alfonso Albaisa, ο επικεφαλής σχεδιασμού της Nissan μίλησε για την επόμενη γενιά του GT-R. Όπως είπε, οι σχεδιαστές της Nissan εργάζονται πυρετωδώς πάνω στο νέο GT-R, που θα κατασκευαστεί σε νέα πλατφόρμα.

Σύμφωνα με τον Albaisa, το νέο GT-R “θα είναι το ταχύτερο σούπερ σπορ αυτοκίνητο του κόσμου”. Όταν ρωτήθηκε τι εννοεί με τι δήλωση αυτή πρόσθεσε πως το μοντέλο “θα παίξει το προηγμένο τεχνολογικό παιχνίδι”.

Οι φήμες θέλουν το νέο GT-R να παίρνει κίνηση από τον twin-turbo V6 3,0-λίτρων κινητήρα του GT-R LM Nismo που θα συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα. Το υβριδικό σύνολο θα παράγει κοντά στα 800 άλογα, με το 6-τάχυτο DCT κιβώτιο να αντικαθίσταται από ένα ανθεκτικότερο, 8-τάχυτο σειριακό αυτόματο κιβώτιο με carbon δίσκους και πνευματικά paddles πίσω από το τιμόνι.

Ο κινητήρας θα είναι τοποθετημένος μπροστά, με το τετρακίνητο 2+2 θέσεων αυτοκίνητο να αντλεί ορισμένα σχεδιαστικά στοιχεία από το πρωτότυπο Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo. Ο Albaisa είπε χαρακτηριστικά:

Το GT-R είναι “ζώο”. Πρέπει να είναι επιβλητικό και υπερβολικό. Δεν θα έχει τίποτα κοινό με το GT-R50 by Italdesign. Το GT-R πρέπει να είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο του είδους του.

Το νέο GT-R αναμένεται στην αγορά στις αρχές της επόμενης δεκαετίας.