Δεν έχουν περάσει πέντε μήνες από την στιγμή που η McLaren παρέδωσε την πρώτη Senna σε πελάτη της, και ήδη βλέπουμε μια -εκ των 500 που θα κατασκευάσει η εταιρία- να βρίσκεται προς πώληση. Με το βρετανικό hypercar να έχει κάνει sold-out από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε στα τέλη του περασμένου έτους, όσοι κατάφεραν να αποκτήσουν μια, έχουν την καλύτερη ευκαιρία να “βγάλουν” λεφτά πουλώντας το αυτοκίνητο.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην προκειμένη περίπτωση, όπου η αντιπροσωπεία Shaks Specialist Cars στην Αγγλία πουλάει μια Senna για “μόλις” 1.499.995 λίρες, ήτοι €1.662.000 με τις σημερινές ισοτιμίες. Η τιμή της καινούρια ξεκινούσα από τις 750.000 λίρες.

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα, έχει μαύρες υπερελαφριές ζάντες, MSO carbon διακοσμητικά, Gorilla Glass τζάμια, ηχοσύστημα Bowers and Wilkins και το σύστημα τηλεμετρίας McLaren Track Telemetry (MTT) με 3 κάμερες.

Μηχανικά, χρησιμοποιεί τον ίδιο biturbo 4.0-λιτρο V8 κινητήρα της 720S, αλλά στην συγκεκριμένη περίσταση αποδίδει 80 άλογα παραπάνω, φτάνοντας τα 800, με την ροπή να είναι 800 Nm (+30 Nm σε σχέση με την 720S).