Μια McLaren P1 GTR στα χρώματα του μονοθεσίου του Ayrton Senna

Σχετικά άρθρα

Η MSO θέλοντας να γιορτάσει την 30στη επέτειο του πρώτου πρωταθλήματος που κατέκτησε ο Ayrton Senna, ετοίμασε μια πολύ ξεχωριστή McLaren P1 GTR.

Η συγκεκριμένη P1 GTR είναι η 12η από τις 58 που κατασκεύασε η McLaren και πλέον είναι βαμμένη στα χρώματα του μονοθεσίου MP4/4 που οδηγούσε ο Ayrton Senna. Ξεχωρίζει το McLaren Rocket Red χρώμα, όπως και το Anniversary White, με τον χρωματισμό να θυμίζει αυτόν της Marlboro.

Υπάρχουν ειδικά γραφικά, το λογότυπο “Driven to Perfection”, όπως και η σημαία της Βραζιλίας. Περισσότερες από 800 ώρες χρειάστηκαν για να δημιουργηθεί, με τον ιδιοκτήτη της να συμβάλει και αυτός στο τελικό αποτέλεσμα.

Το αυτοκίνητο έχει το προσωνύμιο “Beco”, έχοντας χρυσή θερμοασπίδια κινητήρα 24 καρατίων, μεγαλύτερη πίσω αεροτομή και βελτιωμένη αεροδυναμική που αυξάνει κατά 200 κιλά την κάθετη αεροδυναμική παραγόμενη πίεση, η οποία πλέον φτάνει τα 800 κιλά. Στο εσωτερικό συναντάμε την υπογραφή του Senna με την φράση: “Δεν έχω σχεδιαστεί να τερματίζω 2ος ή 3ος. Έχω σχεδιαστεί να κερδίζω”.

Επίσης το “Senna” βρίσκεται στα προσκέφαλα, τα καθίσματα είναι κατασκευασμένα από carbon και είναι επενδυμένα με Alcantara, και στο carbon ταμπλό του συνοδηγού υπάρχει μια κόκκινη λωρίδα με την φράση “Driven to Perfection”. Η εταιρία έχει δημιουργήσει επίσης και ένα ειδικό κράνος για τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...