Porsche: Οι περισσότερες παραγγελίες για την Taycan είναι από ιδιοκτήτες Tesla

Σχετικά άρθρα

Μέσα στο δεύτερο μισό του 2019 η Porsche θα ξεκινήσει την κατασκευή της Taycan, της οποίας η παραγωγή του πρώτου έτους έχει γίνει ήδη sold out.

Σύμφωνα με τον Klaus Zellmer, CEO της Porsche Βορείου Αμερικής, οι περισσότερες παραγγελίες για την Taycan έχουν γίνει από ιδιοκτήτες μοντέλων της Tesla. Συγκεκριμένα, το ποσοστό εκείνων που έχουν προχωρήσει στη παραγγελία μιας Taycan και δεν έχουν κάποιο μοντέλο της Porsche, είναι μεγαλύτερο του 50%. Όπως είπε:

Συνήθως, οι πελάτες μας προέρχονται από εμπορικά σήματα όπως η Audi, η BMW και η Mercedes. Στην Taycan ωστόσο, το μεγαλύτερο ποσοστό προέρχεται από ιδιοκτήτες μοντέλων της Tesla, κάτι που είναι πολύ ενδιαφέρον. Οι άνθρωποι ήταν περίεργοι σχετικά με τα μοντέλα της Tesla και για πολύ καλούς λόγους προφανώς, δεν σταματούν να είναι περίεργοι.

Κανείς δεν γνωρίζει εάν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι θα πουλήσουν το Tesla τους, προκειμένου να αγοράσουν την Taycan ή απλώς θα κρατήσουν και τα δύο μοντέλα στο γκαράζ τους.

Ερωτηθείς για το κατά πόσο τον ανησυχεί το Audi e-tron GT, ο Zellmer είπε πως:

Στην Macan μοιραζόμαστε την πλατφόρμα του Audi Q5, αλλά είναι τελείως διαφορετικό αυτοκίνητο. Και αυτό είναι ακριβώς που θα συμβεί και με το e-tron GT, μιας και η Audi θα ακολουθήσει το δικό της μονοπάτι, με την Porsche να προσφέρει στους ιδιοκτήτες της Taycan μια πιο σπορ εμπειρία, προκειμένου το μοντέλο να ανταποκρίνεται στην κληρονομιά της εταιρίας.

ΠηγήCnet.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...