Η McLaren προβλέπει ότι θα έχει ένα καλό μονοθέσιο το 2019

Σχετικά άρθρα

Η βρετανική ομάδα είναι η δεύτερη πιο επιτυχημένη στην ιστορία της F1, αλλά έχει να κερδίσει από τον τελευταίο αγώνα του 2012 ή να ανέβει στο βάθρο από τον πρώτο αγώνα του 2014. Μετά από τρία καταστροφικά χρόνια με τα power units της Honda, το 2018 και την μετάβαση της στα αντίστοιχα της Renault αναμενόταν ότι θα έχει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να επιστρέψει στα βάθρα, αλλά η απόδοση της MCL33 ήταν απογοητευτική.

Για το λόγο αυτό έφυγε από την ομάδα στην αρχή του περασμένου καλοκαιριού ο Eric Boullier, με τη McLaren να κάνει αρκετές σημαντικές αλλαγές, με κορυφαία εξ’αυτών την πρόσληψη του Andreas Seidl, την περασμένη εβδομάδα, ως επικεφαλής της ομάδας.

Μιλώντας στο Autosport International Show, το οποίο διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακου στο Birmingham της Αγγλίας, ο διευθύνων σύμβουλος της McLaren, Zak Brown, δήλωσε ότι το 2019 θα είναι ένα πολύ σημαντικό έτος για αυτούς, τονίζοντας:

Προβλέπουμε ότι θα έχουμε ένα καλό αυτοκίνητο. Η ανάπτυξη του γίνεται σύμφωνα με τον προγραμματισμό, αλλά στην τελική δεν ξέρεις τι έχει κάνει ο ανταγωνισμός, και ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, και γίνεται πιο σκληρός. Χρειαζόμαστε καλό feedback από τους νέους οδηγούς μας, Carlos Sainz και Lando Norris. Αυτό θα είναι ένα πολύ διαφορετικό μονοθέσιο από του 2018.

Θέλουμε να αγωνιστούν σκληρά. Φυσικά οι team-mates αγωνίζονται μεταξύ τους σκληρά, αλλά τα καταφέρνουν καλά, είναι καλά παιδιά και για να προχωρήσουμε ως ομάδα τους χρειαζόμαστε να φέρνουν και τα δύο αυτοκίνητα στον τερματισμό. Το ξέρουν αυτό. Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας.

Η McLaren αναφέρει ότι έχει κατανοήσει τα λάθη που οδήγησαν στο βασικό αεροδυναμικό μειονέκτημα της MCL33 το 2018, με τον Brown να προσθέτει:

Όλοι οι άνδρες και οι γυναίκες στην McLaren εργάζονται πολύ σκληρά για να βεβαιωθούμε ότι θα φτιάξουμε ένα καλύτερο αυτοκίνητο από του 2018, γιατί γνωρίζω ότι αυτοί οι τύποι δεν θα ήθελαν να οδηγήσουν το περσινό αυτοκίνητο!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτή είναι η “έκδοση 2.0” του φετινού μονοθεσίου της Ferrari

Η Ferrari χρησιμοποίησε την ημέρα γυρισμάτων για να δοκιμάσει στην πίστα του Φιοράνο το σημαντικό πακέτο αναβαθμίσεων της SF-24. Το πακέτο θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη...