Ρώσος κάνει τα πάντα για μην να κατασχέσει η αστυνομία το Kia Rio του

Σχετικά άρθρα

Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην είσοδο του διεθνούς αεροδρομίου Vnukovo στη Μόσχα, όπου η αστυνομία -αφού σταμάτησε και έλεγξε τον οδηγό- αποφάσισε να τοποθετήσει το συγκεκριμένο άσπρο Kia Rio sedan στον γερανό, καθώς ο οδηγός του δεν ήταν ο νόμιμος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Ο οδηγός, όμως, ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη -ονόματι Vladimir- για το συμβάν και αυτός με τη σειρά του εξήγησε στους αστυνομικούς ότι ο οδηγός είναι φίλος του και του έχει πουλήσει το αυτοκίνητο. Συνεχίζοντας, είπε ότι το αυτοκίνητο αγοράστηκε με πίστωση και δεν είχε προλάβει να αλλάξει τα στοιχεία ιδιοκτησίας, αλλά ήταν θέμα χρόνου, γι’αυτό και η ρυμούλκηση του ήταν παράνομη.

Αυτά, όμως, δεν ήταν αρκετά για τους αστυνομικούς και τοποθέτησαν το Rio στον γερανό. Ο ιδιοκτήτης, όμως, ο οποίος έφτασε στο σημείο, θέλησε να αντιδράσει και να πάρει το νόμο στα χέρια του και μετά από προσπάθειες κατέβασε το αυτοκίνητο από το φορτηγό, αφού πρώτα του προκάλεσε κάποιες ζημιές.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό είναι το αποτέλεσμα αν αφήνεις να υπερθερμανθεί ο κινητήρας

Το ψυκτικό υγρό και το λάδι του κινητήρα δεν πρέπει ποτέ να αναμειγνύονται, αλλιώς το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία. Το ψυκτικό...

Η Lucid “έκαψε” άλλα 2,8 δισ. δολάρια

Για ένα ακόμη τρίμηνο η Lucid παρουσίασε καθαρές ζημιές. Συγκεκριμένα, η εταιρία κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων με έδρα την Καλιφόρνια, η οποία έχει την στήριξη...