Ricciardo: O Hulkenberg είναι πολύ καλύτερος απ’ότι δείχνουν τα νούμερα

Σχετικά άρθρα

Παρά το γεγονός ότι o Nico Hulkenberg θεωρείται από όλο το paddock ως ένας από τους πιο εντυπωσιακούς και ολοκληρωμένους οδηγούς του grid της F1, ο 31-χρονος Γερμανός δεν έχει ακόμη καταφέρει να ανεβεί στο βάθρο στους 156 αγώνες που έχει εκκινήσει.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Daniel Ricciardo που έφυγε από την Red Bull με επτά νίκες και 29 podiums κατά τη διάρκεια των πέντε χρόνων του στην ομάδα, θέλησε να πει κάποια λόγια για τον νέο του team-mate στην Renault.

Συγκεκριμένα, ο 29-χρονος Αυστραλός είπε ότι θα χρειαστεί τις ευχάριστες αναμνήσεις και της επιτυχίες του στη Red Bull έτσι ώστε να διευκολύνει τη μετάβαση του στη νέα του ομάδα και να νικήσει τον Hulkenberg, τονίζοντας:

Θα πάρω σίγουρα πολλές από τις κορυφαίες στιγμές μαζί μου, και θα τις πάρω μαζί μου καθώς πιστεύω σε μένα για την μετακίνηση μου στη Renault. Θα τις χρειαστώ και εξαιτίας του Nico. Νομίζω ότι ο καθένας που γνωρίζει από F1 αναγνωρίζει το ποιόν του. Απ’έξω, μπορείς να σκεφτείς ότι έχει εκκινήσει 200 ​​αγώνες ή κάπου τόσους και ποτέ δεν έχει ανέβει στο βάθρο, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι αυτού του επιπέδου οδηγός. Γνωρίζω λοιπόν ότι θα πρέπει να είμαι καλός, όχι μόνο να τον νικήσω, αλλά και να βοηθήσω την ομάδα να επισπεύσει την εξέλιξη της.

Να θυμίσω ότι ο Hulkenberg κέρδισε τις 24 ώρες του Le Mans το 2015, με την ομάδα της Porsche οδηγώντας μαζί με τους Nick Tandy και Earl Bamber μια 919 Hybrid.

Πηγήmotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr