Επίσημο: Παρελθόν από την Renault o Carlos Ghosn

Σχετικά άρθρα

Η Renault ανακοίνωσε πως ο Carlos Ghosn παραιτήθηκε χθες το βράδυ από την θέση του προέδρου και του CEO της.

Jean-Dominique Senard

Την θέση του προέδρου της Renault την αναλαμβάνει ο Jean-Dominique Senard, ο οποίος άφησε την θέση του CEO στη Michelin, προκειμένου να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία.

Thierry Bollore

Νέος CEO (Διευθύνων Σύμβουλος) της Renault ορίστηκε ο Thierry Bollore. O νέος πρόεδρος της Renault, σε συνεργασία με τον νέο CEO, θα αναλάβει την διαχείριση της Συμμαχίας της Renault-Nissan από την πλευρά της γαλλικής εταιρίας, ενώ ο νέος CEO θα βρίσκεται κάτω από τον πρόεδρο. Όπως ανακοίνωσε η Renault:

To διοικητικό συμβούλιο της Renault επιθυμεί να εποπτεύει ενεργά τη λειτουργία της Συμμαχίας και θέλει να αναθέσει στον πρόεδρο την πλήρη ευθύνη για τη διαχείριση της Συμμαχίας Renault-Nissan, εξ’ονόματος της Renault, σε συνεργασία με τον διευθύνοντα σύμβουλο.

Ο Ghosn θα πάρει αποζημίωση 25-28 εκατ. ευρώ, όπως επίσης και ετήσια σύνταξη ύψους 800.000 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...