Η Bosch επενδύει 4 δισ. ευρώ σε ηλεκτρικά και αυτόνομα

Σχετικά άρθρα

H Bosch ανακοίνωσε πως θα επενδύσει 4 δισ. ευρώ για την ανάπτυξη ηλεκτρικών και αυτόνομων αυτοκινήτων μιας και προβλέπει σημαντική αύξηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων μέχρι το 2022.

Η γερμανική εταιρία διαθέτει σήμερα 4.000 μηχανικούς που εργάζονται στην ανάπτυξη της τεχνολογίας αυτόνομων οχημάτων. Σύμφωνα με την εταιρία, έως το 2035 η αγορά που θα σχετίζεται με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα αγγίξει τα 160 δισεκατομμύρια δολάρια.

Μέσα στα μελλοντικά πλάνα της Bosch είναι η σταδιακή επέκταση των υποδομών επαναφόρτισης και συντήρησης των συσσωρευτών ηλεκτρικής ενέργειας.

Παράλληλα, η εταιρία έχει εισέλθει σε στρατηγικές συνεργασίες με αυτοκινητοβιομηχανίες της Κίνας και της Γερμανίας, με μοναδικό στόχο την εδραίωση της κυριαρχίας της στο χώρο της ηλεκτροκίνησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Αυτό είναι το Kia EV5 GT

Κυκλοφόρησαν οι δύο πρώτες φωτογραφίες της γρήγορης, GT έκδοσης του Kia EV5, με το αυτοκίνητο να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, με τον μπροστά να παράγει...