Το νέο Ford Ranger έχει ήδη την πρώτη ανάκληση στο ιστορικό του

Σχετικά άρθρα

H κυκλοφορία του νέου Ford Ranger στην Αμερική ξεκίνησε πριν λίγες εβδομάδες, αλλά η αμερικάνικη εταιρία ανακοίνωσε ήδη την πρώτη ανάκληση του. Συγκεκριμένα, η Ford Αμερικής αναφέρει ότι οι ιδιοκτήτες των 3.500 pickups (3.000 στις Η.Π.Α. και 500 στον Καναδά) πρέπει να πάνε στην κοντινότερη αντιπροσωπεία, εξαιτίας ενός προβλήματος στις ντίζες του λεβιέ του αυτόματου κιβωτίου.

Η Ford δηλώνει ότι το πρόβλημα θα μπορούσε να αποτρέψει το λεβιέ να κλειδώσει στη θέση Park, πράγμα που σημαίνει ότι το όχημα θα μπορούσε να κυλήσει εν αγνοία του οδηγού. Η Ford αναφέρει ότι δεν έχει ενημερωθεί για τυχόν ατυχήματα ή τραυματισμούς.

Τα 3.500 Ranger παρήχθησαν στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Michigan, μεταξύ 4 Ιουνίου 2018 και 9 Ιανουαρίου 2019. Η Ford, όμως, είχε ανακοινώσει ότι η παραγωγή του νέου Ford Ranger ξεκίνησε στην Αμερική τον περασμένο Οκτώβριο, κάτι που σημαίνει ότι τα ανακληθέντα οχήματα ίσως είναι προ-παραγωγής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...