Η Bugatti ξεκίνησε τις ειδικές εκδόσεις της Chiron, καθώς σήμερα παρουσίασε μια επετειακή έκδοση που αποτίει φόρο τιμής στα 110 χρόνια ιστορίας της γαλλικής εταιρείας. Αφορά την Chiron Sport, με την έκδοση να ονομάζεται 110 ans Bugatti, που σημαίνει 110 χρόνια Bugatti. Αυτή θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 20 αυτοκινήτων και εκτός της Bugatti, η έκδοση τιμά και την χαρακτηριστική “Le Bleu-Blanc-Rouge” γαλλική σημαία, όντας ένα από τα πιο διάσημα εθνικά σύμβολα παγκοσμίως.

Για αυτό η εμφάνιση της Chiron Sport “110 ans Bugatti” κυριαρχείται από μπλε, λευκό και κόκκινο χρώμα, ενώ το ίδιο μοτίβο υπάρχει και στην καμπίνα. To carbon αμάξωμα είναι βαμμένο σε μπλε ματ (Steel Blue) χρώμα, με τη χαρακτηριστική εμπρός μάσκα της Bugatti να είναι από αλουμίνιο. Εντυπωσιακή λεπτομέρεια στον πίσω μέρος της επετειακής έκδοσης της Chiron Sport είναι η κάτω πλευρά της αεροτομής που είναι βαμμένο στα χρώματα της γαλλικής σημαίας.

Ο μηχανισμός της αναδιπλούμενης πίσω αεροτομής είναι βαμμένος σε ματ μαύρο χρώμα και ταιριάζει με το μαύρο λογότυπο EB (Ettore Bugatti) στο κέντρο του πίσω μέρους. Ακόμα, ο τεράστιος διαχύτης και ο προφυλακτήρας είναι σε μπλε γυαλιστερό χρώμα, ενώ οι απολήξεις της εξάτμισης σε μαύρο. Μέσα στις μαύρες ματ (Nocturne) ζάντες “φωλιάζουν” οι μπλε (French Racing Blue) δαγκάνες των φρένων.

Η ειδική έκδοση έρχεται με στάνταρ την Sky View οροφή, η οποία αποτελείται από δύο σταθερά γυάλινα πάνελ. Αυτά έχουν μια πολυστρωματική δομή με λεπτό γυαλί και τέσσερα ενδιάμεσα στρώματα. Στην καμπίνα, σε διάφορα σημεία υπάρχουν τα χρώματα της γαλλικής σημαίας, ενώ τα πάντα είναι καλυμμένα με μαλακό δέρμα “Deep Blue” και alcantara.