Ληστής δεν μπόρεσε να κλέψει μια Ferrari 488, επειδή ήταν αυτόματη

Σχετικά άρθρα

Κάποιος ληστής στο Streetly της κομητείας West Midlands στην Αγγλία παράτησε την Ferrari 488 στην άκρη του δρόμου, επειδή δεν ήξερε πως δουλεύει το αυτόματο κιβώτιο της.

Βλέπεις, η Ferrari δεν εξοπλίζει τα μοντέλα της με κάποιο λεβιέ, αλλά με κουμπιά, με τον ληστή μην καταλαβαίνει πως πρέπει να πατήσει το κουμπί “Auto” προκειμένου το αυτοκίνητο να μπορέσει να κινηθεί.

Διάβασε επίσης

6 παράξενοι επιλογείς ταχυτήτων αυτόματων κιβωτίων

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια της Ferrari, δύο ληστές μπήκαν στο σπίτι της στις αρχές της εβδομάδας και αφού έκλεψαν τσάντες, κοσμήματα, ρούχα και άλλα ακριβά αντικείμενα, έφυγαν. Λίγο μετά όμως επέστρεψαν μιας και μέσα σε μια τσάντα που έκλεψαν βρισκόταν και το κλειδί της Ferrari 488.

Ο ένας από τους δύο μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο, το έβαλε μπροστά και επέλεξε την όπισθεν. Ωστόσο δεν ήξερε πως να επιλέξει τις άλλες σχέσεις και έτσι εγκατέλειψε το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου και μαζί με τον συνεργό του τράπηκαν σε φυγή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...