Αποκλειστικό: Alfa Romeo Tonale, το όνομα του μικρού SUV [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

Ανανέωση

Update: Η Alfa Romeo πήγε το αυτοκίνητο στο περίπτερο της και φυσικά ήμασταν εκεί για να βγάλουμε τις πρώτες φωτογραφίες του, με το Tonale να κρύβεται κάτω από το σεντόνι.

H Alfa Romeo Tonale με σάρκα και οστά [Ανανεωμένο]

Βρισκόμαστε ήδη στην Γενεύη για να καλύψουμε την μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου, και οι πύλες τις ανοίγουν σήμερα στις 14:00 ώρα Ελβετίας (15:00 ώρα Ελλάδας). Παρόλα αυτά, καταφέραμε να μπούμε από μια πόρτα που βάζουν τα αυτοκίνητα μέσα στον εκθεσιακό χώρο του Palexpo, όντας ίσως οι μόνοι δημοσιογράφοι και το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να πάμε στο περίπτερο της Alfa Romeo.

Διάβασε επίσης

H Alfa Romeo ανακοίνωσε τι νέο θα φέρει στη Γενεύη

Και κάπως έτσι επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά οι αποκλειστικές παγκόσμιες πληροφορίες που είχαμε και γράψαμε πριν δύο εβδομάδες. Η ιταλική εταιρία θα παρουσιάσει αύριο το νέο της μοντέλο, ένα SUV μικρότερο από την Stelvio, το οποίο θα ονομαστεί Tonale. Αυτό δείχνει το λογότυπο που καταφέραμε να βγάλουμε φωτογραφία, αλλά το αυτοκίνητο δεν βρίσκεται ακόμα εδώ. Προφανώς για να γλυτώσει τα αδιάκριτα βλέμματα (μας;).

Το όνομα προέρχεται από το Tonale Pass, ένα ορεινό πέρασμα των Ιταλικών Άλπεων, ενώ υπάρχει και χιονοδρομικό κέντρο με αντίστοιχο όνομα.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες λένε ότι το C-SUV μοντέλο θα κατασκευαστεί είτε σε μια μικρότερη έκδοση της πλατφόρμας Giorgio, είτε στην πλατφόρμα που χρησιμοποιεί το Jeep Renegade, που ονομάζεται Small Wide 4×4, με το μοντέλο να συμβάλει στη προσπάθεια της Alfa Romeo να πιάσει τον στόχο των 400.000 πωλήσεων ετησίως, μιας και η αγορά διψά όλο και περισσότερο για SUV και crossover.

Η παραγωγή του θα γίνεται εργοστάσιο του Pomigliano και εκτός από κινητήρες βενζίνης, κάτω από το καπό του θα συναντάμε και μια plug-in υβριδική έκδοση. Τέλος, θα διαθέτει και συστήματα που θα υποστηρίζουν αυτόνομη τεχνολογία επιπέδου 3.

Μείνε συντονισμένος για τις επίσημες πληροφορίες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...

Ιταλική κυβέρνηση: Παράνομη η κατασκευή της Alfa Romeo Milano στην Πολωνία

Και ο "πόλεμος" λέξεων μεταξύ της εθνικιστικής ιταλικής κυβέρνησης, υπό την πρωθυπουργό Giorgia Meloni και της Stellantis καλά κρατεί, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται...