Η επόμενη Alfa Romeo MiTo ίσως είναι crossover

Σχετικά άρθρα

Το μέλλον της Alfa Romeo MiTo θα μπορούσε να είναι διαφορετικό, μιας και ο Sergio Marchionne, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιθώριο της έκθεσης της Γενεύης είπε:

Αν θα υπάρχει νέα MiTo στο μέλλον δεν νομίζω πως θα έχει το ίδιο σχήμα. Η συγκεκριμένη αγορά έχει συρρικνωθεί, με τα δίπορτα hatchbacks της B κατηγορίας να συρρικνώνονται όλο και περισσότερο.

Αν η MiTo γίνει crossover θα συμβάλει στη προσπάθεια της Alfa Romeo να πιάσει τον στόχο των 400.000 πωλήσεων ετησίως, μιας και η αγορά διψά όλο και περισσότερο για SUV και crossover.

Ωστόσο, επειδή πρόθεση της Alfa Romeo είναι να μετατοπίσει μέρος της εστίασης της από την Ευρώπη, στις αγορές της Βόρειας Αμερικής και της Κίνας, δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει με τις νέες MiTo και Giulietta, μιας και τα δύο μοντέλα δεν κατατάσσονται στην ημερήσια διάταξη της εταιρείας, καθώς είναι πολύ μικρά σε μέγεθος για τις ΗΠΑ και τη Κίνα, με τους πελάτες εκεί να αγοράζουν μεγαλύτερα σε μέγεθος μοντέλα.

Πηγήautoexpress

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...