Puritalia Berlinetta με 965 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η Puritalia Automobili μας δείχνει το Berlinetta, το νέο της μοντέλο που θα κατασκευαστεί σε μόλις 150 μονάδες,  με την κάθε μια να κοστίζει 553.350 ευρώ.

Σώμα και πλαίσιο είναι κατασκευασμένα από carbon και αλουμίνιο, έχει άριστη αναλογία βάρους 50:50 ανάμεσα στους δύο άξονες και κίνηση παίρνει από έναν V8 5,0-λίτρων κινητήρα βενζίνης 750 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα βάρους 25 κιλών, απόδοσης 215 ίππων με 370 Nm ροπής. Το plug-in υβριδικό σύστημα αποδίδει 965 άλογα με 1.248 Nm ροπής και συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 2,7 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 332 χλμ. Η κίνηση στέλνεται αποκλειστικά στον πίσω άξονα.

Η μπαταρία είναι χωρητικότητας 5,2 kWh και προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 20 χλμ. Η φόρτισή της μέσω απλής οικιακής πρίζας ολοκληρώνεται σε 3 ώρες.

Έχει ιδανική αναλογία βάρους 50/50 και στο εσωτερικό του μεταξύ άλλων συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3″ και δερμάτινες επενδύσεις. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρία προγράμματα λειτουργίας, τα Sport, Corsa και e-Power, με τα φρένα να είναι της Brembo με εξαπίστονες δαγκάνες μπροστά και τετραπίστονες πίσω.

Η εταιρία αναφέρει πως ο κάτοχος του αυτοκινήτου θα μπορεί να ελέγξει σχεδόν όλες τις λειτουργίες του μέσω μια εφαρμογής στο smartphone του, με το κάθε αυτοκίνητο να κατασκευάζεται στο χέρι, με το καθένα να είναι παραμετροποιημένο ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε πελάτη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...