Ειδικά τροποποιημένο Land Rover Discovery στη μάχη κατά της ελονοσίας στην Αφρική

Σχετικά άρθρα

Η Land Rover δημιούργησε ένα μοναδικό Discovery προκειμένου αυτό να βοηθήσει στην έρευνα κατά της ελονοσίας στην Αφρική. Το αυτοκίνητο είναι μέρος του Mobile Malaria Project, ένα πρόγραμμα που αποτελείται από τρεις ερευνητές του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, με επικεφαλής τον Δρ George Busby, που μέσα σε 8 εβδομάδες, θα καλύψουν 6.300 χλμ οδηγώντας το Discovery, διασχίζοντας την Ναμίμπια, τη Ζάμπια, την Τανζανία και την Κένυα.

Στόχος τους είναι να διερευνήσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ελέγχου της ελονοσίας στην Αφρική.

Το ειδικά τροποποιημένο Discovery είναι δημιουργίας του τμήματος SVO της βρετανικής εταιρίας και εξοπλίζεται με ένα κινητό γενετικό εργαστήριο προσδιορισμού αλληλουχίας DNA, διπλή τέντα οροφής, επιπλέον LED φώτα οροφής, εξοπλισμό διάσωσης κτλ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...