Η γερμανική αστυνομία κατάσχεσε μια χρυσαφί Panamera

Σχετικά άρθρα

Αστυνομικοί στο Αμβούργο, την περασμένη Παρασκευή (5/4), σταμάτησαν για έλεγχο μια Porsche Panamera που ο 31-χρονος ιδιοκτήτης της, την είχε ντύσει με χρυσαφί χρωμιομένο αυτοκόλλητο βινυλίου.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον οδηγό να αφαιρέσει το αυτοκόλλητο, μιας και η αντανάκλαση που δημιουργούσε θεωρήθηκε επικίνδυνη για τους άλλους οδηγούς. Ο άνδρας είπε πως θα το έκανε, αλλά την Τετάρτη (10/4) οι αστυνομικοί εντόπισαν ξανά το αυτοκίνητο, που όπως καταλαβαίνεις, δεν είχε αφαιρεθεί το αυτοκόλλητο από πάνω του.

Έτσι αναγκάστηκαν να κατασχέσουν το αυτοκίνητο, αλλά και να κόψουν κλήση στον οδηγό, ο οποίος τώρα θα πρέπει να αφαιρέσει το αυτοκόλλητο, αλλά και να πληρώσει και την κλήση, προκειμένου να πάρει πίσω το αυτοκίνητό του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...