Αυτή είναι η νέα Mercedes GLS

Σχετικά άρθρα

Την ερχόμενη Τρίτη η Mercedes θα παρουσιάσει τη νέα GLS στην έκθεση της Νέας Υόρκης, αλλά δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι τότε για να την δεις, μιας και ήδη έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες της.

Σχεδιαστικά αντλεί στοιχεία από την μικρότερη GLE, με το μοντέλο να τοποθετείται απέναντι από την BMW X7. Το μεταξόνιο της νέας GLS έχει αυξηθεί κατά 6 εκατοστά σε σύγκριση με τη προηγούμενη γενιά, φτάνοντας τα 3.137 mm, προσφέροντας έτσι περισσότερο χώρο στους επιβάτες. Το εσωτερικό είναι σχεδόν πανομοιότυπο με αυτό της GLE.

Μηχανικά θα προσφέρεται με την ίδια γκάμα κινητήρων που συναντάμε στην GLE, με την AMG έκδοση να εξοπλίζεται με τον V8 twin-turbo κινητήρα που θα συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

ΠηγήAlmuraba

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...