Επίσημο: Aston Martin DBS Superleggera Volante

Σχετικά άρθρα

Η Aston Martin παρουσίασε την DBS Superleggera Volante, την ανοικτή έκδοση της DBS Superleggera. Το μοντέλο, όπως και η κλειστή έκδοση, διαθέτει τα υψηλότερα επίπεδα επιδόσεων και σχεδίασης, με το σώμα της να είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και carbon.

Ζυγίζει 1.863 κιλά., έχει αναλογία βάρους 50:50, φορώντας ζάντες 21″ που ντύνονται με ειδικά ελαστικά της Pirelli που έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά για την Aston Martin DBS Superleggera Volante. Η μαλακή υφασμάτινη αναδιπλούμενη οροφή ανοίγει μέσα σε 14 δευτερόλεπτα και να κλείνει μέσα σε 16″ και προσφέρεται σε 8 διαφορετικά χρώματα.

Το αυτοκίνητο παράγει 177 κιλά κάθετης αεροδυναμικής πίεσης, 3 λιγότερα από την coupe και μηχανικά κινείται από τον 5,2-λίτρων V12 turbo κινητήρα της Aston Martin, ο οποίος αποδίδει 725 άλογα με 900 Nm ροπής διαθέσιμη μεταξύ 1.800 και 5.000 σ.α.λ.

Συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της ZF και μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 3,6 δευτερόλεπτα, τα 0-160 χλμ/ώρα σε 6,7 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 340 χλμ/ώρα.

Οι παραδόσεις της DBS Superleggera Volante θα ξεκινήσουν κατά το τρίτο τρίμηνο του 2019, με το αυτοκίνητο στην Αγγλία να κοστίζει £247.500, στην Γερμανία €295.000 και στις ΗΠΑ $329.100.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέος CEO της Aston Martin ο Adrian Hallmark, που φεύγει άμεσα από Bentley

Με μια ξαφνική κίνηση, το διοικητικό συμβούλιο της Aston Martin ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Adrian Hallmark ως τον νέο εκτελεστικό διευθυντή και διευθύνοντα...

O κος “Εφιάλτης στη Κουζίνα” αγόρασε μια Aston Martin Valour

Ο διάσημος Βρετανός μάγειρας Gordon Ramsay κατέχει μια αξιοζήλευτη συλλογή αυτοκινήτων όπου ανάμεσά τους συναντάμε τα: LaFerrari Aperta, LaFerrari, F12tdf, 550 Maranello, 360 Modena,...

Η Aston Martin καθυστερεί το ηλεκτρικό της μοντέλο λόγω της χαμηλής ζήτησης

Η Aston Martin καθυστερεί την κυκλοφορία του πρώτου της ηλεκτρικού αυτοκινήτου λόγω έλλειψης ζήτησης από τους καταναλωτές, ανέφερε σήμερα ο Lawrence Stroll, που είπε...
Autoblog.gr